The Seven Mountain Gospelsingers The Seven Mountain Gospelsingers

ZINGEN doe je SAMEN!

De herfst is in aantocht de winter staat weer voor de deur; wat kunnen we eens gaan doen?

ZINGEN  misschien, want zingen doe je samen, is een ‘teamsport’, maar zeker ook voor jezelf, want zit je hoofd vol van werk, zorgen, het leven, dan kan zingen je ontspanning geven, zodat je met een leeg hoofd weer naar huis toe gaat.

ZINGEN  is harmonie van muziek en tekst, muziek kan je ontroeren, kun je voelen tot diep in je ziel, de teksten kunnen je raken, tot nadenken zetten en een richting geven waar je mee  verder kunt.

Daarom repeteren wij elke woensdagavond van 19.45-21.45 in de zaal van de Geref, Kerk in de Stationstraat nr. 2
Wij zijn de Seven Moutain Gospel Singers (SMGS) en nodigen u, jou/jullie uit om eens te komen kijken, mee te zingen op onze repetitie(s) (geen verplichtingen).
Wij zingen niet alleen ‘Gospels’ maar ook andere wereldmuziek waar je ook een boodschap uit kan halen.
Kom daarom ook luisteren naar ons Matinee Concert op 26 oktober m.m.v Avans Vocaal
                                                                       The Rhythm of Live
                                                           Om 14.30 in de Geref.Kerk Stationstraat 2 te Zevenbergen.
Voor info;

www.smgs.nl